Action Shoplog creatieve spullen

09:37

Hoi, vandaag heb ik een shoplog voor jullie vol met creatieve spullen die je bij de Action kan kopen, van washi tape tot kleurspullen! Ik vind de Action zelf een leuke winkel, ze verkopen spullen voor weinig geld en ze hebben van alles. Benieuwd naar wat ik allemaal heb gekocht? Lees dan verder. (Lees verder door op het kopje van dit artikel te klikken)

Washi tape
Allereerst de washi tape die ik kocht. Hoe leuk zijn deze? Ik heb een aantal metallic washi tapes kunnen scoren (zie ze in de bovenste rij op de foto), hiervan zijn de witte een beetje doorzichtig. Ik vind de washi tape van de Action erg fijn, ze scheuren niet snel als je ze van de rol afhaald en ze hebben altijd leuke printjes. Op de rolletjes zit 3 meter tape en een verpakking met washi tape kost €0,79.

Stempels
Ik kocht ook 10 setjes clearstamps, hier zit alleen geen inkt bij en ook geen acrylblokje om ze op te doen. De stempels blijven goed zitten op een acrylblokje, als je zo'n blokje niet hebt kan het ook op een cd-doosje. Zelf vind ik de stempelset met de uiltjes het leukste en ook het beertje met de bloem. In elke set zitten zo'n 6 à 7 stempels. Per set betaal je €0,69

Kleurspullen
Da Vinci set 18 kleurpotloden, een creative colouring for adults boekje en een boekje met een set kaarten. Ik kan weer heerlijk relaxt gaan kleuren, het is niet heel moeilijk en toch creatief! De kleurpotloden vind ik erg fijn, je moet wel een beetje drukken om er kleur vanaf te krijgen, maar dat vind ik niet een groot nadeel. De kleurpotloden set kos€1,99. 
Het relaxing colouring postkaarten boekje bevat kaarten met bloemen, de Action heeft er vier verschillende waaronder ook één met vlinders. De bloemen zijn simpel getekend. Je kunt de kaarten er makkelijk uitscheuren en op de achterkant is er plaats om een berichtje te schrijven. Deze postkaarten set kost €0,89. Het creative colouring for adults boekje bevat 128 verschillende tekeningen waarvan een aantal simpel en een aantal zeer gedetailleerde tekeningen. Dit boekje kosten iets van €0,99 of €1,99, de precieze prijs kon ik niet meer vinden.

Verfspullen
Ik kocht twee schilderpaletjes en een aquarel verf set van 12. De schilderspaletjes kosten €0,35 en de aquarel (water colour paint) van Van Bleiswijck Holland koste iets van €1,69. Ik heb de verf nog niet uitgeprobeerd dus kan er nog niets over zeggen.

Overig en kaartenmaakspullen
Om tekenspullen in te doen kocht ik twee toilettasjes, rechts op de foto heb ik er één gevuld zodat je kan zien hoe het tasje er uitgevouwen uitziet. De afmeting van een toilettasje is 23x14,5x9cm en hij kostte iets van €1,98. Verder kocht ik twee verpakkingen polybags for greeting cards (opbergzakjes voor wenskaarten), ééntje voor A6 en ééntje voor 13x13cm kaarten. In een verpakking zitten 50 stuks en kostte €0,99. Als laatste de Cardboard Patterns (patronen karton) van DécoTime, deze bevat 32 vellen van 4x8 designs, ik vond deze zo schattig! Kleine olifantjes en walvissen en giraffen, super leuk voor een kinderkaart! Dit blok kostte €2,39.

Dit waren alle spullen die ik gekocht had bij de Action. Wat vond jij het leukste uit deze shoplog en wat vind jij fijne producten van de Action?
Xxxx

You Might Also Like

3 reacties

 1. Wat een leuke aankoopjes! ik heb die tape ook ooit gekocht, maar er tot nu toe nog maar weinig mee gedaan, ik weet niet zo goed wat ik ermee moet. Die kleurboeken zien er ook heel mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kijk ook regelmatig bij Action voor creatieve spulletjes (en kom ook elke keer wel thuis met iets haha)! Je hebt leuke aankopen gedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk, de washitape heb ik ook. shoplog volgt :)
  www.crazyfunlifesite.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen

Popular Posts

Like the Facebookpage

Follow my Instagram