My first post and first posted artwork

12:06

Hallo en welkom op de blog It's All Creativity!
Eindelijk staat hij dan helemaal online, ik ben al een tijdje met deze blog bezig, om de lay-out naar mijn zin te maken en te zorgen dat ik een mooie header had en ben op het moment zeer tevreden! Ook heb ik inmiddels een Facebookpagina aangemaakt voor deze blog. In deze eerste blogpost vind je wat informatie over wat er hier binnenkort te vinden zal zijn, een klein stukje over mijzelf en een aantal van mijn tekeningen die je ook kunt vinden op mijn Instagram. Lees dus vooral verder en laat me weten wat je ervan vind!
(Lees verder door op het kopje van dit artikel te klikken)


Wat kun je vinden op deze blog?
Op It's all creativity vind je blogartikelen over van alles, van creatieve creaties tot lifestyle, reviews en dingen waarvan ik denk dat ze voor meerdere mensen interessant zijn. Zolang het maar inspiratie geeft en creatief is. Maarja, alles in het leven is creatief en geeft inspiratie zolang je maar volop geniet en bezig blijft!

Wie ben ik?
Mijn naam is leoniae, ik ben een Nederlandse 20-jarige blogster, creatieveling en ik acteer. Ik blog onder andere ook op www.leoniae.nl waar vooral reviews van producten staan.

Ik ben graag creatief bezig, zo teken, schrijf en acteer ik, maak ik kaarten en sieraden, en werk ik soms ook met fimo-klei. Hier zul je ook zeker wat op mijn blog van terug zien.


Artwork
Zoals je al kon lezen teken ik dus graag, het liefst eerst met potlood, dan maak ik de lijnen zwart met fineliner en dan kleur ik alles in met copic markers. Zie hier wat van mijn eerst-online-geplaatste-artwork! Ook te vinden op mijn Instagram account
Ik ben altijd in voor tips of ideeën dus laat me vooral weten wat jou leuk lijkt om te lezen of te zien op deze blog!

Wat vind jij tot nu toe van deze blog en wat vond je van mijn artwork?
Xxxx

You Might Also Like

1 reacties

Popular Posts

Like the Facebookpage

Follow my Instagram